Eurobasket

Δε θα ενισχύσει του χρόνου την Ιταλία ο Ντατόμε

Ο Τζίτζι Ντατόμε, μετά την ήττα της Ιταλίας από τη Σερβία, δήλωσε πως δε θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ιταλίας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ .

Ο σταρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενέρμπαχτσε, Τζίτζι Ντατόμε, δήλωσε πως δε θα ενισχύσει την εθνική Ιταλίας στους αγώνες της για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Υπενθυμίζεται πως η Ιταλία θα κληθεί να αγωνιστεί (εκτός των άλλων) στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ, που αρχίζουν το Νοέμβριο. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δικαιούται ένα διάλειμμα.

Μετά την ήττα από τη Σερβία, στάθηκε στην παρουσία της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ, λέγοντας πως «Είμαι περήφανος για την πορεία μας στο Ευρωμπάσκετ. Είμαι πολύ λυπημένος που αναγκάζομαι να αποχαιρετίσω τους συμπαίκτες μου» , ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «το επόμενο καλοκαίρι σκοπεύω να ξεκουραστώ. Μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας μου στην Εθνική, νομίζω πως το αξίζω».

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x